Skip Navigation

Done Always With God's Spirit

Back to Calendar
HS Campus . Sarah Swafford 'Emotional Virtue' Presentation

Category: Junior-Senior High

Date: February 7, 2020

Time: 01:56 PM - 03:04 PM

Special Schedule for the Day
1st Hour . 7:45-8:25am . 40 minutes
2nd Hour . 8:28-9:06am . 38 minutes
3rd Hour . 9:09.-9:47am . 38 minutes
4th Hour . 9:50-10:28am . 38 minutes
5th Hour . 10:31-11:09am . 38 minutes
6th Hour . 11:12-11:50am . 38 minutes
7th Hour . 11:53am-12:31pm . 38 minutes
8th Hour . 12:34-1:12pm . 38 minutes
9th Hour . 1:15-1:53pm . 38 minutes
Sarah Swafford Presentation in Aquin Auditorium
1:56-3:04pm . 68 minutes . Learn about 'Emotional Virtue' here.
  • Immanuel Lutheran’s 7-8th grade students will be joining us.
  • Tri-County's 7-8th grade may also be joining us.